Victòria ajustada del Castelló, que ho deixa tot obert pel partit de tornada

• En el partit d'anada de la segona eliminatòria de promoció, els albinegres van vèncer els malaguenys, però només per un ajustat 2-1

06.06.2016 - 09:45

El Castelló va vèncer a Castàlia l’Atlètic Malagueny en el partit d’anada de la segona de les tres eliminatòries que haurien de superar els orelluts si volen eixir del “pou de la Tercera” i recuperar la Segona B. Però aquesta victòria va ser una mica insuficient, ja que el resultat va ser només de 2 a 1 a favor dels homes de Kiko Ramírez, i aquest resultat, massa ajustat, ho deixa tot molt obert per al partit de tornada, que hauran de disputar a Màlaga.

I el cas és que els castellonencs s’havien avançat clarament durant la primera part als andalusos, amb dos reeixits gols de Ebwelle, el primer ja al minut 5 i el segon al 25, i tot feia esperar al llarg del partit que aquest podria ser el resultat definitiu, perquè tampoc els visitants posaven seriosament en perill la porteria castellonenca. Però, ja a la segona part, al minut 61, una greu errada local va permetre als malaguenys aconseguir el seu primer i únic gol, i complicar així una mica més l’eliminatòria. Ara, doncs, a esperar la tornada a Màlaga.