Partal, Maresma i Associats, S.L.

C/ Ferlandina, 43
08001 Barcelona
934 426 439

C/ Sant Ferran, 12
46001 València

Editora: Assumpció Maresma
Director: Vicent Partal
Caps de Redacció: Josep Casulleras i Esperança Camps
Cap d'Estil: Jordi Badia Cap de Publicitat: Àlvar Teixidor
 

Si voleu contactar amb VilaWeb ho podeu fer així:

· Per a contactar amb la redacció feu servir aquests correus:

Correu general de redacció: redaccio@vilaweb.cat
Correu del director: director@vilaweb.cat
O telefonar al 934 426 439 (Horari: de dilluns a divendres de 08.00h a 23.00h)

· Per a resoldre problemes tècnics o relacionats amb la vostra subscripció

Correu de suport: suport@vilaweb.cat
Si ho preferiu també podeu fer servir aquest formulari o, només si sóu subscriptors, podeu escriure a subscriptors@vilaweb.cat o telefonar al 689 344 437 (horari: 9h a 14h)

· Si voleu inserir publicitat:

Correu de publicitatpublicitat@vilaweb.cat
 

· Política de publicació d'articles no demanats:

VilaWeb no es compromet a publicar o establir correspondència sobre articles que no ha sol·licitat. Si envieu un article per a publicar o proposeu una col·laboració el diari considerarà el cas. Però si no hi ha cap resposta en quaranta-vuit hores, s'entén que no se'n considera la publicació.

VilaWeb té una secció d'opinió molt limitada i pràcticament només publica els articles dels seus opinadors habituals. Com a norma, que pot ser modificada en casos excepcionals, no acceptem articles d'opinió de persones que estan exercint un càrrec polític ni tampoc acceptem articles que hagin estat o vagin a publicar-se també en altres mitjans.

 

Accepto la política de privadesa de VilaWeb*.

Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per Partal Maresma i Associats S.L. com a responsable del tractament. Les recollim amb la finalitat de resoldre qualsevol consulta relacionada amb el diari. Les recollim sobre la base del consentiment que ens proporcioneu marcant la casella anterior o sobre la base de la relació contractual que s'estableix en el cas que sigueu subscriptor o client. No es preveuen cessions a tercers ni transferències a tercers països. Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació i limitació i suprimir les dades a l'adreça electrònica dades@vilaweb.cat, com també el dret de presentar una reclamació davant una autoritat de control. Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privadesa.