Un Vila-real que ja no es jugava res cau derrotat 0-2 pel Depor

• Als homes de Marcelino Garcia els va influir clarament la derrota de Liverpool

09.05.2016 - 09:19

El Vila-real no es jugava res, al camp del Madrigal, en el seu enfrontament contra el Depor. Passara el que passara, aquesta i la propera jornada final, els grocs eren ja els quarts classificats de la Lliga: ni podien abastar el tercer lloc ni tampoc caure fins al cinquè. Al mateix temps, venien de caure derrotats a Liverpool, però només després d’haver aconseguit arribar a una de les dues semifinals de l’Europa League. En aquest context, és més que disculpable l’estat d’ànim relaxat amb què els homes de Marcelino Garcia van afrontar el partit.

Els jugadors del Depor, en canvi, necessitaven assegurar-se matemàticament la permanència, amb una victòria com la que van aconseguir, i van lluitar per fer-se amb ella des del primer minut, front a un Vila-real apàtic, que no acabava d’estar del tot en el partit. Així, no va ser estrany que els gols visitants anaren caient, el primer al minut 32, el segon al 57, davant de la indiferència de tothom. Ja està, el Vila-real ha acomplert el tràmit, com l’acomplirà la propera i darrera setmana contra l’Sporting… i, mentrestant, a pensar ja en la prèvia de la Champions, que li hauria de permetre jugar plenament en la màxima competició europea la propera temporada.

En el grup tercer de la Segona B, en canvi, el filial groc va apostar fort per mantenir el lideratge, i ho va aconseguir amb la victòria 2-0 contra la Pobla de Mafumet. Amb els 70 punts que ara té, el Vila-real B continua líder, això sí, empatat a punts amb el Reus, que és el segon. I la propera setmana, l’última de la competició, haurà de guanyar-li a l’Espanyol B a casa seua, si vol mantenir aquest lideratge.