Un Vila-real amb deu homes cau contra el Celta al Madrigal i perd el lideratge

• Tanmateix, Marcelino Garcia es declara satisfet del joc i de l'esforç dels jugadors grocs

19.10.2015 - 09:26

No ha pogut ser; el Vila-real no ha pogut mantenir el lideratge contra el Celta, l’equip revelació i “matagegants” de la temporada.  Els homes de Marcelino Garcia han fet un gran esforç per mirar de guanyar, o almenys d’igualar el partit, però no ha pogut ser. L’expulsió de Bailly, a més, ha acabat d’enfonsar els grocs, deixant-los en inferioritat numèrica.

Tot i que els locals han mirat d’avançar-se des del mateix inici del partit, finalment han estat els gallecs els qui han aconseguit perforar la porteria d’Areola, i fins i tot han estat a punt d’incrementar la seua distància, a les acaballes de la primera part.

A més, en reprendre’s el joc després del descans, Eric Bailly ha vist la segona groga, i ha hagut d’abandonar el camp. Malgrat aquesta inferioritat numèrica, els grocs encara han estat capaços d’aconseguir el gol de l’empat, obra de Denis Suárez al minut 66.

Però al Vila-real li han sobrat els minuts que faltaven fins el final del partit. Aprofitant la seua superioritat, els gallecs han pressionat una i una altra vegada, buscant el gol de la victòria, i finalment l’han aconseguit ben a prop del final, al minut 89.

Amb aquesta derrota, els grocs es queden sense els tres punts en joc i, amb la seua pèrdua, abandonen també el lideratge de Primera, que passa ara a mans de Barça, el Madrid, i el mateix Celta. El Vila-real queda cinquè, fora fins i tot doncs de la zona Champions, amb 16 punts, a dos dels tres primers classificats i empatat amb l’Atlètic de Madrid, que és el quart.

Pel que fa al Vila-real B, en el grup tercer de Segona B, va empatar  1-1 amb el filial blaugrana i ara, amb 20 punts, ocupa la segona posició del grup, a dos punts del Cornellà, que és el líder.