Un Castelló sense sort en atac és superat pel Fuenlabrada a Castàlia (1-2)

• La derrota del Castelló (1-2) deixa l'equip albinegre cuer de la Segona Divisió

15.02.2021 - 21:20

El Castelló a Castàlia va començar amb una defensa amb Índias i Gálvez de centrals,  i amb Bodiger com a titular, en el doble pivot amb Carles Salvador. En un inici elèctric, amb quatre atacs del Fuenlabrada, un centrada de la banda va produir el gol de Mula, al minut 8, que va superar amb molta facilitat el defensa Moyano.

Centrats a no ser desbordats, les centrades del Castelló en els primers minuts no esperaven prou l’arribada dels atacants. César va rematar i el baló va arribar al colze d’un defensor del Fuenlabrada, que l’àrbitre no va considerar penal. Hi va faltar més connexió dels constructors amb els atacants albinegres, i només podríem destacar alguns atreviments de Jorge Fernández i de Rubén Díez, i la primera rematada de César, del Castelló, a porta contrària, va arribar al minut 25′.

Novament David Cubillas va traure petroli d’un atac de Jorge i de Rubén, i Yann Bodiger va poder marcar de penal. Era l’1 a 1. Però en la següent atac del Fuenlabrada un baló va arribar a la mà de Gálvez, i un nou penal va ser assenyalat, Nteka va tornar a superar els orelluts al marcador. Al 45′ Jorge Fernández va arribar a l’àrea contraria, però l’àrbitre va anul·lar el gol de Yago Índias, per falta. En la primera part el Castelló va tindre més possessió del baló que en altres ocasions, amb un 53%. És difícil no viure més desgràcies, penal no assenyalat a favor i gol anul·lat.

En la segona part va entrar Marc Mateu, i Rubén Díez va ocupar la plaça de Carles Salvador amb Bodiger de company al centre del camp. César i Jorge van donar potser massa velocitat. Al minut 55′ Óscar Whalley va substituir Óscar Campos en la porteria. Els defenses no poden estar mirant el baló. Al 60′ Josep Señé va substituir Cubillas, i César havia de passar a jugar de 9, en punta.

El futbol és un joc d’errors i el Fuenla per sort va errar en els atacs. Jorge Fernández va fer un bon esforç i va patir un marcatge ferri. Al 80′ Zlatanovic va entrar per César, i es va tornar a l’esquema d’un davanter contra dos centrals, quan potser s’haurien d’haver mantingut els dos atacants albinegres. Els intents dels orelluts no van donar fruit, i com a prova el porter del Fuenlabrada no va fer cap parada de mèrit. Per Fuenla, Mejías va ser expulsat i el Castelló ho va intentar, amb una volea de Jorge. Al 45′ una centrada boníssima de Mateu no va trobar cap rematador. Les sèries de còrners no van donar fruit, en un partit on el Castelló va fer tres tirs a porteria, i amb una possessió del 64%. El Castelló es manté cuer de Segona Divisió amb 22 punts.