Tant Vila-real B com Castelló passen a la fase final de la competició d’ascens

• Un grup d'ultres del Castelló destrossen un bar que creien de seguidors del Sant Andreu, i el seu propietari ha hagut de ser hospitalitzat

11.06.2018 - 10:15

Tant l’equip filial del Vila-real com el Castelló han aconseguit superar la “segona eliminatòria” de les seues respectives competicions d’ascens –els grocs a Segona A, els albinegres a Segona B– i ara hauran de superar la fase final, decisiva per a fer realitat aquest ascens.

Els grocs es van imposar clarament al Fuenlabrada, al qual van derrotar al Mini Estadi per 2-0, amb gols de Samu Chukwueze, al minut 19, i Dani Raba, al 72, en un partit que van dominar durant tot el temps. I ara s’hauran d’enfrontar en la fase decisiva segurament contra l’Elx.

Per la seua banda, i pel que fa al possible ascens a Segona B, el Castelló va patir, i de valent, al camp del Sant Andreu, però el gol aconseguit al minut 45, i de penalti, per Javi Rubio, va poder compensar el dels locals al 86 de manera que, ni que siga pels pèls, el Castelló passa l’eliminatòria i resta ara a l’espera de saber quin serà el tercer i darrer rival a superar.

Abans d’aquest partit, es va produir un lamentablement incident quan una vintena de seguidors ultres del Castelló van entrar violentament en un bar, que creien equivocadament que era un punt de reunió de  seguidors del Sant Andreu, i van començar a trencar-ho tot, destrossant el mobiliari i agredint el propietari, que va mirar d’aturar-los i que va haver de ser hospitalitzat. S’espera ara que hi haja una reacció contundent de la directiva albinegra, tant pel que fa a la possible baixa com a socis, si és que ho són, com a la seua expulsió fulminant del camp.