Primera victòria del CE Castelló a Castàlia en Segona, enfront del Leganés (2-0)

• Bona estrena dels nous fitxatges del Castelló

04.10.2020 - 19:32

L’equip albinegre ha aconseguit, el diumenge 4 d’octubre, la primera victòria de la
temporada en el retorn a Segona Divisió, per 2 a 0, davant el Leganés, un dels equips
considerats forts de la categoria. L’equip castellonenc ha defensat en l’àrea amb ordre
i intensitat, fins amb set jugadors, i els mitja puntes Josep Señé, Jorge Fernández i
Jordi Sánchez han pressionat molt bé en camp rival. Cal destacar el nou porter
albinegre, Óscar Whalley, amb parades de mèrit, sobretot en la segona part del partit.

El primer gol del Castelló, en la primera part, ha sigut fruit d’un centre del defensa
albinegre Muguruza, que ha rebotat en Miquel i s’ha introduït en la xarxa del propi
equip madrileny. En la segona part el Leganés ha intentat millorar, amb el joc per les
bandes d’Avilés, i Omeruo ha fet un gol anul·lat, després de servir un córner. Un dels
nous jugadors albinegres, el serbi Igor Zlatanovic, ha marcat creuant el baló amb la
cama dreta, després d’un colp de tacó d’Álvaro Fidalgo. Ha sigut una jugada de mèrit,
produïda al minut 91, amb participació de dos jugadors que han eixit al camp en la
segona part, i que ha reforçat la victòria de Club Esportiu Castelló.