El Patronat d’Esports ha conclòs els treballs de millora de les pistes exteriors del Parc Esportiu Gran Via. S’han reparat les escletxes del paviment d’ambdues pistes, i a la pista de bàsquet s’ha aplicat una pintura especial per a pistes esportives amb resina sintètica i s’han repintat els taulers. Aquestes millores juntament amb la instal·lació de quatre columnes de il·luminació LED han suposat una inversió de 34.257 euros (IVA inclòs), i permetran ampliar l’ús horari de la instal·lació així com la qualitat de la pràctica esportiva. La pista de futbol sala no s’ha pintat perquè es preveu convertir-la en gespa artificial a curt termini.

El regidor d’Esports, Enric Porcar ha estat comprovant l’estat de les obres i ha destacat el següent: “Era important adequar les pistes exteriors de bàsquet i futbol sala, unes pistes que degut al pas del temps i als arbres que hi havia al voltant s’havien alçat i s’havien format escletxes i desnivells que feien que la pràctica esportiva fos fins i tot perillosa”.

Aquesta actuació s’ha de sumar a la excavació de dos noves canalitzacions per a aigües fluvials el passat novembre, l’asfaltat de la zona de terra al davant del bar i la construcció d’una rampa per a permetre l’accés de persones amb diversitat funcional. Amb aquestes obres s’han corregit els problemes que implicaven els dies de fortes pluges. El mur de contenció de terres de la part oest de la instal·lació que es va construir ja fa un any tenia el mateix objectiu.

Un altra novetat en aquesta instal·lació és la propera inauguració del túnel de batuda per a entrenar els moviments típics del beisbol. L’obra, que es troba en fase final d’execució, representa una inversió de 3.491 euros.

 

 

 

Els tècnics del Patronat d’Esports informen sobre un altra actuació prevista a la pista exterior de futbol sala: rodejar-la amb xarxes de seguretat que impedisquen que el baló isca del camp (sobre tot pel perill que implica la part de la carretera) i canviar la xarxa que actualment la separa de la pista de bàsquet.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.