Maneta del Vila-real a Betis en el Madrigal

• Els grocs es van imposar als andalusos per un contundent 5-1

28.09.2019 - 08:03

Finalment, el Vila-real va dur a terme, per primera vegada en aquesta lliga, una exhibició de força que el fa apuntar a la part alta de la classificació, que és on hauria de ser. Els grocs es van imposar sobretot en la segona part, perquè la veritat és que en la primera els visitants més aviat els van posar en perill, i van arribar en alguns moments a dominar el camp. Al minut 32, un gol d’Ekambi va ser anul·lat per fora de joc; però sis minuts després, a la sacada d’un còrner, el mateix jugador va aconseguir l’1-0.

De tota manera, la segona part tampoc no va començar amb un bon panorama per als grocs, ja que el minut 47 els andalusos van aconseguir igualar el partit. Però llavors van començar els gols locals: al minut 67, l’àrbitre va xiular penalti contra el Betis i Cazorla el va transformar en el 2-1;  al minut 75, Ekambi aconseguia el seu segon gol, el tercer del Vila-real, amb la intervenció de Chukwueze  i de Gerard Moreno; justament aquest, al minut 91, aconseguia el quart gol dels grocs; i la maneta va venir només dos minuts després,  amb el gol que va marcar Chukwueze.

Amb aquest resultat, el Vila-real se situa per primera vegada en molt de temps, en zona europea, ni que siga de manera provisional.