L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, han mantingut una trobada amb representants del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, encapçalada pel seu president, Jaume Agost, i Pilar Busquets, per a tractar sobre el congrés que acollirà la capital de la Plana al novembre al voltant del nou model de serveis socials.

En la reunió, Marco ha destacat “la importància que les persones ocupen en les polítiques que està duent a terme l’actual equip de Govern local, un àrea a la qual l’Ajuntament de Castelló destina actualment un 32% més de pressupost que en 2015, quan governava la dreta”.

És per açò que la primera autoritat municipal ha volgut mostrar el recolzament municipal al citat congrés, esdeveniment que convertirà a Castelló en la capital valenciana en matèria de benestar social, donant cabuda a professionals de l’àmbit dels serveis socials i entitats i empreses del tercer sector.

Per la seua banda, el president del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló ha assenyalat que en el congrés estan implicats els tres col·legis professionals de la Comunitat Valenciana i que per a la cita esperen comptar amb una participació de més de 200 persones.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]