La vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Ali Brancal, va participar en la Reunió de Coordinadores d’Igualtat dels centres de Primària de Castelló, realitzada a la Llotja del Cànem, on va exposar a les assistents l’experiència dels Patis Coeducatius.

La jornada va comptar amb un gran èxit de participació, on unes 20 escoles van voler assistir per a escoltar i conèixer de primera mà l’experiència propiciada des de la Regidoria d’Igualtat i el Servei d’Igualtat d’Oportunitats de l’Ajuntament de Castelló (SIO) en els col·legis Sensal, Pinar i Soler i Godes.

Els representants dels col·legis assistents van demanar a l’Ajuntament de Castelló, en la figura de la vicealcaldesa, que es continue amb la proposta dels patis coeducatius perquè aquesta arribe a més col·legis.

Per la seua banda, la vicealcaldessa Brancal, ha convingut amb la professora impulsora del projecte, Sandra Molinés, començar a treballar en una segona fase que incorpore també l’atenció a la diversitat sexual. Cal destacar que el projecte de patis coeducatius ha propiciat l’elaboració dels Plans Coeducatius dels centres en els quals s’ha desenvolupat l’experiència.