Fa uns mesos, els veïns de la finca de la plaça de la Pau en la paret mitgera de la qual hi havia pintat des de l’època de l’alcalde Antoni Tirado un mural de Joan Ripollés, van procedir a unes reparacions, necessàries per a evitar filtracions, que han dut com a conseqüència l’encalament i desaparició del tal mural.

Passat un temps, el Periódico Mediterraneo ha “descobert” aquesta desaparició i, en la línia sensacionalista que el caracteritza, ha procedir a muntar un escàndol on no l’hi havia, estripant-se les vestidures per la seua desaparició.

Des de la regidoria d’Urbanisme (en mans del PSOE), de la qual depén l’autorització d’aquesta mena d’obres, han mirat d’espolsar-se les puces, descarregant sobre Cultura (Compromís”) aquesta responsabilitat. Per això, ara, des d’aquesta darrera regidoria, s’ha fet públic el següent comunicat:

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.