La Flama del Canigó arribarà a Castelló el diumenge 23 de juny, duta directament des de Barcelona pel delegat d’Acció Cultural a la nostra ciutat, Antoni Royo, ja que aquest serà qui durà la representació d’aquesta entitat en l’acte de recepció dela Flama que tindrà lloc al Parlament de Catalunya.

A les 19:00 – Arribada de la Flama del Canigó, al costat de la benzinera de davant de Carrefour, a l’avinguda de la Mar. Des d’allí es formarà la Caravana de Cotxes, que acompanyaran la Flama fins a la Tinença d’Alcaldia del Grau.

19:30 – Rebuda de la Flama del Canigó davant de la Tinença d’Alcaldia del Grau, repartiment de flames a tots els grups que així ho vulguen, repartiment de les flames de Vila-real (Socarrats) i Nules (La Corretjola) i cercavila pels carrers del Grau, amb el grup de dimonis Botafocs.

20:00 – Plantada del bestiari i la foguera a la plaça del Casal Jove.

20:30 – Tabalada infernal, a la plaça del Casal Jove.

22:30 – Correfocs dels Botafocs i del bestiari, per l’avinguda del Port, passeig Bonavista i tornada a la plaça del Casal Jove. 23:30. Lectura del Manifest del Canigó a càrrec d’una representació de la gent de la Pilota de Castelló, encesa de la Foguera amb la Flama del Canigó i remat pirotècnic.

24:00 – Correaigua de les Bèsties d’aigua, a la plaça del Casal Jove.