La campanya Celebrem amb la natura es pren vacances fins a tardor. El cicle d’activitats de conscienciació ambiental impulsat per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, dirigida per l’edil Sara Usó, conclou aquest diumenge, 15 de juliol, amb una proposta per a públic familiar que permetrà recórrer un dels paratges naturals més simbòlics del terme municipal de Castelló.

Així, la jornada de senderisme interpretatiu proposa un recorregut en horari de vesprada entre l’ermita de la Magdalena i la Font de la Salut, el punt d’arribada on s’ha previst una activitat sorpresa per a tots els participants. L’activitat de Celebrem amb la natura es reprendrà després de l’estiu quan les temperatures acompanyen més per a la pràctica d’aquestes rutes de senderisme.

La campanya impulsada per l’Ajuntament de Castelló té com a objectiu conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de protegir el medi ambient, descobrir els valors ambientals del terme municipal i oferir una experiència atractiva que fomente la preservació i la cura del medi ambient.
Aquesta jornada de tancament estival de la campanya està destinada a sumar-se al Dia per la preservació del sòl i té una durada prevista de 3 hores i mitjana.

Aquestes últimes setmanes, aquest cicle de senderisme interpretatiu i activitats de conscienciació ambiental ha promogut la neteja de platges o la celebració de gincanes amb les quals la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental ha volgut sumar-se al Dia Mundial del Medi ambient, al Dia Mundial de la Lluita contra la Desertificació i la Sequera i al Dia Internacional Lliure de Bosses de plàstic.

La ruta Magdalena-Font de la Salut és gratuïta i la inscripció es pot realitzar a través del correu electrònic info@itinerantur.com o cridant al número de telèfon 611 49 60 58, on a més es pot obtenir informació extra sobre la jornada ambiental d’aquest tercer diumenge de juliol.

Missatge de Vicent Partal

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb