L’assemblea general de la Conlloga Muixeranga de Castelló del passat divendres 9 de juliol, va escollir una nova Junta Executiva, encapçalada per Irene López. Aquesta nova junta s’encarregarà de coordinar l’entitat i iniciar la represa de l’activitat muixeranguera quan la situació sanitària ho permeta. Altres objectius que s’ha marcat la nova junta són el manteniment de l’activitat cultural i augmentar la massa social de la Conlloga, així com treballar conjuntament amb l’Àrea Tècnica i col·laborar de forma permanent amb la Federació Coordinadora de Muixerangues.

La nova Executiva està formada per Irene López (presidenta), Héctor Baena (vicepresident), Pere Torregrossa (secretari), Núria Pastor (tresorera), Nathan Hurtado, Cristina Val i Pili Troncho (vocals).

La Conlloga Muixeranga de Castelló és una associació cultural creada el novembre de 2013, a Castelló de la Plana, amb la finalitat bàsica de recuperar i promoure la muixeranga, el ball dels valencians i les torres humanes en general; juntament amb altres objectius específics com la difusió de la cultura valenciana, la promoció de la normalització del valencià i el total reconeixement de la igualtat efectiva d’homes i dones.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.