Golejades del Castelló i el Vila-real C, i empat del Borriol

• Els orelluts van guanyar 3-0 el Bunyol, els grocs 6-0 l'Ontinyent, i els borriolencs van quedar 0-0 a Alzira

14.12.2015 - 12:12

Bons resultats per als equips castellonencs de Tercera. El Castelló es va imposar 3-0 en Castàlia a un dèbil Bunyol, amb dos gols de Carrillo, el primer ja al minut 1 de partit i el segon al 27, mentre que el tercer gol l’aconseguia Meseguer al 74; el segon filial del Vila-real va aixafar l’Ontinyent, amb un rotund 6-0, a conseqüència de dos gols de Mario (minuts 3 i 68), Dani Raba (al 42 i al 61), Mathi (al 65) i Cerem (al 85). Només el Borriol no va poder passar de l’empat a 0, al camp de l’Alzira.

Amb aquests resultats, el Vila-real C, amb 28 punts, és ja el quart classificat del grup sisè de Tercera, i se situa doncs en zona de promoció; el Castelló, amb els mateixos punts, és sisè, mentre que el Borriol, amb 22, és el dotzè classificat.