Finalment, el Castelló guanya a Castàlia, però continua encara en zona de descens

• En canvi, el Vila-real B cau golejat per l'Ebre i perd el lideratge del grup

26.11.2018 - 10:53

Resultats desiguals per als dos equips de la comarca que juguen en el grup Tercer de la Segona B: així, mentre el Castelló assolia finalment la victòria a Castàlia, per un contundent 3-0 contra l’Alcoià, el Vila-real, en canvi, caia derrotat  2-0 per l’Ebre, i amb aquesta derrota perd provisionalment el lideratge del grup.

Pel que fa al Castelló, va dominar en tot moment el partit jugat a Castàlia contra l’Alcoià, i els tres gols al seu favor són una clara mostra d’aquest domini del camp. El primer gol, al minut 35, va ser obra de Killian, tot i que realment va ser Cubillas el seu autèntic factor; ja a la segona part, primer Muguruza va aconseguir el segon, al minut 50, amb un xut ben destacable; i va rematar la jornada, ara sí, Cubillas, al minut 61, amb una jugada combinada amb Verdú. Però, malgrat aquesta clara vitòria, i els 13 punts amb què ara compta, el Castelló continua encara en zona de descens, ja que ocupa el lloc divuitè i es troba encara a dos punts de la zona de seguretat.

Ben al contrari, el Vila-real B, que fins ara era el líder del grup, es va deixar derrotar per l’Ebre, en un partit francament dolent per als grocs, que van encaixar dos gols sense fer-ne cap, amb la qual cosa perden el lideratge i queden, amb 26 punts, en el tercer lloc de la classificació; això sí, amb només un punt menys que el Lleida i l’Hèrcules, que ocupen ara, amb 27 punts, els dos primers llocs.