Ensopegada del Vila-real al Madrigal contra Las Palmas

• Els grocs van perdre 0-1 contra els canaris un partit que haurien d'haver guanyat

06.03.2016 - 10:14

El Vila-real va perdre en el seu mateix camp, contra el Las Palmas, la ratxa d’imbatibilitat de 14 partits que duia sense perdre. I això li va passar en el partit menys esperat i contra un rival que, se suposava, era clarament inferior al quart classificat de Lliga. Però el futbol és així, com deia aquell.

I és que en aquest partit el Vila-real es va assemblar més a l’equip indecís i sense idees de primers de temporada que no a l’ofensiu i avançat a què ens tenia acostumat els darrers mesos. I aquestes distraccions, s’acaben pagant. No és que els canaris feren cap partit excepcional però, quan els locals no estaven al que haurien d’estar, qualsevol distracció els podia resultar fatal. I així va ser, un lapsus de la defensa va ser suficient per a que els tres punts en joc marxaren del Madrigal. I és que, malgrat que els grocs van semblar posar-se les piles des d’aquest moment i van redoblar els atacs a la porteria visitant, el marcador ja no es va moure durant la resta del partit.

Afortunadament per als homes de Marcelino Garcia, aquesta derrota no té pràcticament conseqüències en la classificació, ja que continuen clarament distanciats dels seus perseguidors; i és el Sevilla va empatar contra el Getafe, i el Celta va perdre contra el Madrid, de manera que el Vila-real, amb els seus 53 punts, continua quart, clarament distanciat d’ells, ja que els andalusos són encara a vuit punts, i els gallecs a onze. Però, en qualsevol cas, convé que aquest resultat advers siga només una excepció, i que l’equip torne ben aviat a reprendre el fil de les darreres victòries.

Per la seua banda, el grup tercer de Segona B, també el filial groc va caure derrotat 1-0, en aquest cas a Barcelona, contra el filial blaugrana. Tot i així, continua primer del seu grup, amb 54 punts, a l’espera del que faça avui el Reus, que és el segon classificat.