Ensopegada del Vila-real a Sevilla contra un competidor directe

• Malgrat els dos gols de Bakambu, els grocs van ser superats pels andalusos, amb un resultat lamentable de 4-2

14.03.2016 - 10:34

El Vila-real va perdre clarament a Sevilla, amb un lamentable resultat de 4-2, i damunt ho va fer contra un rival directe que, tot i estar encara a bastant distància d’ell, cinc punts, és l’únic que podria qüestionar-li seriosament la seua presència a la Champions la propera temporada.

El partit no havia començat malament del tot per als homes de Marcelino Garcia perquè, si bé al minut 23 els locals van poder avançar-se al marcador, la reacció del Vila-real va semblar clara, i Bakambu va aconseguir dos gols, als minuts  29 i 37, que donaven provisionalment als grocs la victòria. Però des de llavors tot es va tòrcer, i els andalusos li van fer encaixar a Areola tres gols més, als minuts 51, 65 i 90, tres gols que van afonar el Vila-real.

Ha estat un ensopegada, però l’avantatge que duia l’equip de la Plana respecte als seus rivals més directes fa que, amb 53 punts, es mantinga encara com a quart classificat, a cinc punts del seu immediat seguidor, que és justament el mateix Sevilla, a sis de l’Atlètic de Bilbao i a vuit del Celta. Però, siga com siga, no s’hi val a badar, i més tenint en compte que el proper partit el jugarà, certament al Madrigal, però ni més ni menys que contra el Barcelona.

En canvi, i pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar clarament, 3-0, al Badalona, i continua com a líder del seu grup, amb 57 punts, cinc més que el Reus, que és el segon classificat.