En un partit molt disputat, el Vila-real venç el Nàpols per 1-0

• L'únic gol del partit va ser obra de Denis Suárez, al minut 82

19.02.2016 - 10:16

El Vila-real es va enfrontar al Madrigal amb el Nàpols italià, en partit d’anada de setzens de final de la Lliga Europa, i va acabar imposant-se per la mínima, 1-0, gràcies al gol aconseguit per Denis Suárez al minut 82.

Però no ho van tenir gens fàcil, els homes de Marcelino Garcia. De fet, durant gran part del partit, més aviat van ser els italians els qui van dur la iniciativa. Certament, el Vila-real també va ser present en el joc, i la prova són les dues ocasions clares de gol que va tenir Roberto Soldado en els minuts inicials de cadascuna de les dues parts, ocasions però que, dissortadament, no van acabar en gol. Els italians ho van intentar de manera continuada, i ho van provar tot, però no van aconseguir trencar la barrera defensiva groga. I, quan tot feia pensar que el partit acabaria amb un empat, que hauria estat ben negatiu per als interessos vila-realencs, Suárez es va despenjar amb un llançament magistral, que li donava la victòria a l’equip local.

Ara, la propera setmana, partit de tornada al San Paolo. L’avantatge del Vila-real és real, però escàs, i molt s’hauran d’esforçar els grocs per superar l’eliminatòria. La clau? Aconseguir aviat en l’estadi napolità un gol que desconcerte els rivals i li permeta consolidar la seua posició. Perquè, vist el que vam veure ahir, si es tanquen a defensar el resultat assolit al Madrigal, es podrien trobar amb sorpreses molt desagradables.