En Tercera, victòria del Vila-real C i derrotes del Castelló i el Borriol

• La derrota a Ontinyent allunya l'equip albinegre dels llocs de capçalera

VilaWeb
Redacció
01.02.2016 - 10:40

Resultats dispars pel que fa als equips castellonencs del grup sisè de Tercera: mentre el Vila-real C es va imposar 3-2 al Novelda, el Castelló i el Borriol van perdre els seus partits respectius; els de la capital van caure derrotats 2-0 a Ontinyent, mentre que els borriolencs van continuar una jornada més la seua ratxa negativa i van caure al seu camp 1-3 contra l’Atlètic Il.licità.

El Vila-real C finalment es va acabar imposant al Novelda amb els gols de Roberto Olabe (minut 50), Mario (minut 59) i Simón Moreno (minut 73), tot i que els de la Vall d’Albaida els van marcar després dos gols que van estar a punt d’igualar el partit. El Castelló  va punxar a Castàlia, en un partit que només es pot definir com a dolent, i va encaixar dos gols per part d’un Ontinyent molt més efectiu. Finalment, el Borriol va caure 1-3 en el seu camp, i continua amb una ratxa de resultats dolents cada vegada més perillosa.

Amb aquests resultats, el Vila-real C avança en la zona alta, concretament es troba quart, amb 39 punts, si bé a bastant distància dels primers classificats, ja que l’Atlètic Saguntí, que és el líder, en té 48. El Castelló, realment, té els mateixos punts que els grocs, i es troba en el lloc sisè de la classificació; la diferència és que, mentre els vila-realencs pugen, ells retrocedeixen posicions, després de la derrota. Per la seua banda, el Borriol, amb només 26 punts, és el quinzè classificat, i es troba a només tres punts de la zona de descens.