En el grup sisè de Tercera, victòria del Vila-real C i derrotes del Castelló i el Borriol

• El públic de Castàlia esbronca en finalitzar el partit el president i el nou entrenador

02.11.2015 - 11:13

Dels tres equips castellonenc que juguen en el grup sisè de Tercera, només el Vila-real C va poder amb el seu rival, concretament amb el Paterna, al qual va derrotar en el camp de l’equip de l’Horta per 0-1. En canvi, tant el Castelló com el Borriol van resultar derrotats en les seues respectives cites del cap de setmana.

El Castelló va caure a Castàlia per 1-2 contra l’Oriola, en un partit en el qual els jugadors albinegres s’havien avançat en el marcador –Meseguer al minut 32– però que van acabar primer empatant i després perdent, amb un joc confús i desencertat. El final del partit va coincidir amb una forta xiuladissa adreçada al president i al recent entrenador. I pitjor encara va ser el resultat del Borriol, que va acabar perdent en el camp del Jove Espanyol per 3-0.

Amb aquests resultats, el Borriol i el Vila-real C es troben en els llocs desè i onzè de la classificació, empatats a punts, 15, a set de la zona de promoció i a cinc de la de descens; però pitjor és la situació del Castelló que, amb només 13 punts, és el catorzè classificat, a només tres punts de la zona de descens i, en canvi, a uns cada vegada més llunyans nou de la de promoció, que suposadament era l’objectiu perseguit per l’equip de Castàlia des de l’inici de la competició. No és d’estranyar, doncs, la còlera dels aficionats orelluts que encara aguanten.