El Vila-real venç però no sentencia

• Els grocs es van imposar a l'Sparta 2-1 però serà a Praga on es decidirà l'eliminatòria

08.04.2016 - 09:32

El Vila-real va dominar el partit, certament, i sí, va aconseguir la victòria. Però no va aconseguir sentenciar, i això deixa molt obert el partit de tornada, a Praga, i amb ell l’eliminatòria de la Lliga Europea.

I això que els grocs es van avançar en el marcador, amb un gol matiner de Bakambu, quan només es duien dos minuts de joc. Tot semblava de cara per a que els locals aconseguiren una clara victòria que deixara quasi sentenciada l’eliminatòria; però, malgrat que el predomini del Vila-real en el camp va ser considerable, no només no van aconseguir marcar el segon gol sinó que, ben al contrari, durant els minuts de pròrroga atorgats al final de la primera part, els txecs van aconseguir el gol de l’empat, aprofitant una errada defensiva groga. I aquest empat, en el moment psicològic en què el va aconseguir, va fer molt de mal.

Els homes de Marcelino Garcia van eixir del vestidor amb la clara voluntat de superar aquesta situació preocupant, i de fet al llarg de la segona part el predomini groc sobre el terreny va continuar sent indiscutible; per no va ser fins el minut 63 quan novament Bakambu va aconseguir fer entrar la pilota en la porteria visitant. Era el 2-1, i el marcador ja no es va moure fins al final del partit. Victòria local, sí, però clarament insuficient per al partit de tornada en terres txeques. Veurem si el Vila-real és capaç com a mínim de defensar aquest resultat favorable, en el partit a jugar a Praga.