El Vila-real venç fora casa per primera vegada des de setembre

• Els grocs s'imposen a la Reial en Donosti per 0-2, amb dos gols de Denis Suárez

21.12.2015 - 12:23

Els homes de Marcelino Garcia es van retrobar amb la victòria fora del Madrigal que feia quasi tres mesos que no aconseguien. I és que el Vila-real es va imposar per 0-2 a la Reial Societat al seu feu de Donosti, amb dos gols aconseguits per Denis Suárez als minuts 27 i 88 de partit.

Els grocs van ser superiors als locals al llarg de tot el partit, ja que els jugadors de la Reial van practicar un joc molt intermitent, amb períodes d’atac, inofensiu per altra banda, i altres d’un cert abandó. I el gol del minut 27 no va fer sinó confirmar aquesta superioritat que, tot i que va ser qüestionada pels bascos en alguns moments de la segona meitat, no sols no es va veure seriosament en perill sinó que, ben al contrari, va ser refermada pel segon gol.

Amb aquest resultat el Vila-real, amb 30 punts, continua ferm en zona europea, ja que és el sisé classificat de Primera, a només un punt del Celta, que és quart i doncs ocupa zona Champion, i amb quatre punts més que el Depor, que és sisé.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc va vèncer 1-2 l’equip de la Pobla de Mafumet i, amb 38 punts, continua segon del seu grup, a un sol punt del Reus líder, i amb 8 punts de més respecte a l’Hèrcules, que es el tercer classificat.