• Un gol matiner de Soldado no va poder ja ser neutralitzat pels blancs al llarg de tot el partit

VilaWeb
Redacció
14.12.2015 - 12:23

El Vila-real va aconseguir diumenge derrotar per 1-0 el Reial Madrid al camp del Madrigal. I és que els homes de Marcelino Garcia van jugar un molt bon partit, sobretot a la primera meitat, amb un joc que va saber superar l’ofensiva de tot un Madrid.

Un gol molt matiner de Soldado,  a passada de Bakambu, aconseguit el minut 9 de partit, va canviar el rumb del partit i va desconcertar els madrilenys, que van mostrar un conjunt de desencerts i d’incoherències que els van anar passant factura. I és que, malgrat intentar-ho, de forma una mica caòtica, en tota la resta del partit van ser incapaços ni tan sols d’igualar aquest primer i únic gol. Les seues estrelles, començant per Cristiano Ronaldo, semblaven desaparegudes en combat i, en canvi, en el Vila-real, jugadors com Bruno, Bakambu o Soldado van donar el millor d’ells mateixos, i van aconseguir la victòria sobre tot un Madrid, una victòria que val potser més que els mateixos tres punts que van saber guanyar.

I és que, amb els 27 punts que tenen ara, els grocs se situen com a cinquens, en plena zona europea i a un sol punt del Celta, que és quart i doncs ocupa ja zona Champions.

Per la seua banda, el Vila-real B va vèncer al Mini Estadi el Cornellà, per 2-1, amb dos gols de Fran Sol, als minuts 31 i 54. I ara, amb 35 punts, continua segon del grup tercer de la Segona B, a tres punts del líder Reus, i sis per davant de l’Hèrcules, que és tercer.