El Vila-real venç el Rayo per 2-1 i recupera la cinquena plaça de Primera

• Dos gols de Bakambu van donar al victòria als grocs. en superar el gol inicial dels madrilenys

VilaWeb
Redacció
07.12.2015 - 10:10

Quan al minut 41 el Rayo es va posar al davant en el marcador, en una jugada que el porter groc Areola no va poder aturar, els pitjors fantasmes van acudir a la ment dels seguidors vila-realencs, dins i fora del Madrigal. Fins aquell moment, el partit havia oscil.lat entre els dos equips, sense cap dels dos semblara controlar realemnt el joc. Però llavors, en el minut psicològic proper al descans…

Però la segona part va ser clarament groga. Bakambu va aparéixer i amb dos jugades de gol, ben acompanyat pels seus companys, als minuts  69 i 86, li va donar la victòria a l’equip, la tranquil.litat als aficionats i un marge de seguretat a un Marcelino Garcia que començava a notar els primers signes de malestar per part de la directiva. Res, aquest 2-1 tornava les aigües al seu lloct i, amb 24 punts, consolidava l’equip en zona europea, ja que ara ocupa el cinquè lloc de la Lliga, amb dos punts més que el Depor, que és sisè, i a només un del Celta, que és quart i doncs es troba ja en zona Champions.

Per la seua banda, al grup tercer de la Segona B, el filial groc va empatar 0-0 contra l’Olímpic, i amb 32 punts es manté com a segon de grup, amb tres punts menys que el líder Reus, però a quatre del Cornellà, que és tercer.