El Vila-real venç el Depor a Riazor, 1-2, i es manté en zona Champions

• L'autor dels dos gols ha estat l'artanenc Bruno, i el segon l'ha aconseguit de penalti en temps de descompte

04.01.2016 - 10:25

El Vila-real ha guanyat finalment el complicat partit que l’ha enfrontat al Depor en el camp de l’equip gallec. Tot i que el partit ha estat molt igualat, dues errades defensives dels gallecs han permès la victòria dels groc. Els dos gols han estat obra del jugador artanenc Bruno, i el segon d’ells l’ha aconseguit ja en temps de descompte, quan ha transformat un penalti que l’àrbitre andalús Fernández Borbalán els ha xiulat als locals, per la falta comesa per un jugador del Depor contra Samu Garcia; i això que, durant la segona part, han estat els locals els que han controlat més el camp, i han amenaçat seriosament la porteria d’Areola.

Siga com siga, amb aquest resultat el Vila-real, amb 36 punts, es manté quart en la classificació de Primera, i doncs continua en plena zona Champions, una jornada més, per darrere de l’Atlètic de Madrid (41 punts), el Barça (39, amb un partit menys) i el Madrid (37, a només un dels grocs), i per davant del Celta, que en té només 31.

Per la seua banda, al grup tercer de Segona B, el filial groc ha empatat 2-2 amb l’Espanyol B, amb gols d’Alfonso (minut 19) i Leo Suárez (minut 38), en un partit que anava guanyant per 2-0 però que s’ha deixat empatar en els darrers minuts. De tota manera, aquest empat, combinat amb els resultats del seus rivals, situa el Vila-real B com a líder del grup, amb 39 punts, els mateixos que el Reus però superant-lo pel gol average.