El Vila-real venç 2-0 l’Sporting i continua en zona Champions

• Per la seua banda, el filial groc va véncer 2-0 l'Hospitalet i lidera el grup 3 de la Segona B

11.01.2016 - 10:23

El Vila-real ha estat superior i ha vençut l’Sporting de Gijon per un clar 2-0, amb dos gols obra de Cédric Bakambu. El primer al minut 26, quan Bruno ha iniciat una jugada que ha passat després a Soldado, i aquest ha acabat cedint la pilota al jugador congolès, que ha fet pujar el gol al marcador.

Ja a la segona part, al minut 50, novament ha estat Bakambu qui, amb una jugada personal, ha aconseguit el segon i definitiu gol dels grocs.

Amb aquest resultat, el Vila-real es manté com a quart classificat de Primera, amb 39 punts, a un sol punt menys que el Reial Madrid, que és tercer, i en canvi a vuit del Celta (amb un partit menys) i plenament per tant en zona Champions.

Per la seua banda, i pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar 2-0 a l’Hospitalet, amb dos gols de Fran Sol aconseguits als minuts 14 i 51, i continua així líder del seu grup, amb 45 punts, els mateixos que el Reus.