El Vila-real venç 1-3 el Granada i és ja el quart classificat de la lliga

• Els gols de Trigueros, Bakambu i Samuel Garcia van compensar amb escreix l'únic gol dels locals

14.09.2015 - 09:20

El Vila-real es va imposar clarament al camp del Granada, en un partit en el qual els grocs van superar clarament l’equip local, amb dos gols aconseguits en tres minuts, Manu Trigueros al minut 48 i  Bakambu al 51. La reacció dels andalusos, que els va dur a aconseguir un gol al minut 74, no va ficar mai seriosament en perill la victòria vila-realenca, i  aquesta va resultar encara reforçada quan al minut 91, ja en temps de descompte, Samuel Garcia va aconseguir el tercer i definitiu gol dels grocs.

Amb aquesta important victòria, el Vila-real se situa en zona Champions, cocretament en el quart lloc de la classificació de Primera, amb 7 punts de 9 possibles.

Per la seua banda, i pel que fa al grup tercer de la Segona B, el Vila-real B va derrotat 2-1 l’Atlètic Llevant, amb gols de Fran Sol (minut 67) i Carlos Martínez (minut 71), que van superar un gol anterior dels llevantinistes. I, amb aquesta victòria, el filial groc se situa  com a primer classificat del seu grup, amb dotze punts de dotze possibles, empatat a punts amb el Cornellà, que és segon.