El Vila-real va acabar empatant un partit que anava guanyant

• El gol del Betis podria haver estat aconseguit en fora de joc, segons l'entrenador groc

24.08.2015 - 09:55

El Vila-real va acabar assolint només un sol punt en el seu inici lliguer del 2015-16, com a conseqüència de l’empat 1-1 que va obtenir contra el Betis. Els homes de Marcelino Garcia havien començat el partit “avisant” la porteria andalusa amb intents de rematada de Mario i de Soldado. I va ser aquest mateix jugador, al minut 31, qui va rebre una passada de Jaume Costa i va xutar amb força, perforant la porteria bètica i aconseguint així el 0-1 per als vila-realencs.

La segona part es va caracteritzar pels intents fallits dels dos equips d’aconseguir marcar, per tal de rematar la victòria en el cas dels grocs, i per empatar el partit en el dels locals. Finalment, i quan faltaven només cinc minuts per al final de temps reglamentari, va ser el Betis qui va aconseguir el gol de l’empat; un gol més que discutible perquè, com ha assenyalat molts, començant pel mateix entrenador vila-realenc Marcelino Garcia, el jugador bètic estava en clar fora de joc en el moment d’aconseguir-lo.

Siga com siga, el Vila-real, amb aquest únic punt que es va poder dur de Sevilla, ocupa ara la sisena posició de la lliga, empatat a punts amb el Betis, el Depor, el Reial Madrid, la Reial Societat, el València, el Rayo, el Malaga, el Sevilla i l’Sporting, i amb dos punts menys que els capdavanters, Celta, Atlètic de Madrid, Barça i Espanyol.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el Vila-real B va véncer a l’Hospitalet l’equip d’aquesta població, per un clar 1-3, amb gols de Felipe, Fran Sol i Pedraza, i és a hores d’ara el flamant líder del seu grup, amb 3 punts, empatat amb l’Alcoià, el Cornellà, el Badalona, Roberto Soldadol’Espanyol B i l’Hèrcules.