La tertúlia proscrita

El Vila-real s’imposa 4-2 a la Reial i continua la persecució del Madrid… i de la Champions

• Víctor Ruiz, Bacca, Toño i Samu Castillejos van ser els autors dels quatre gols dels homes de Javi Calleja

29.01.2018 - 11:09

El Vila-real es va imposar clarament a la Reial Societat al Madrigal, amb una magnífica primera part, en la qual els homes de Javi Calleja van aconseguir els quatre gols que van marcar els grocs en el partit. El primer, ja al minut 4, obra de Víctor Ruiz, a partir de la sacada d’un corner per part de Samu Castillejos. El segon, al 16, quan Bacca li va fer la “passada de la mort” a Pablo Fornals, que va fer entrar el baló dins de la porteria basca. El tercer, ràpidament, al minut 19, quan després d’una jugada d’Ünal, novament va ser Bacca qui li va passar la pilota, en aquest cas a Toño, que va ser l’autor del gol. I encara el quart, al minut 33, obra de Samu Castillejos, com a resposta al gol visitant que aquests havien aconseguit marcar pocs minuts abans. Encara va haver un segon gol de la Reial, però en cap moment va perillar la superioritat dels grocs en el marcador.

Amb aquesta victòria i els tres punts més aconseguits, el Vila-real en té ja 37, i continua ocupant el tercer lloc de la classificació de Primera, en zona europea i a un sol gol de diferència amb el Reial Madrid, que és quart i ocupa doncs la darrera posició que dóna dret a jugar la Champions.

Per la seua banda, en el grup tercer de la Segona B, el primer filial groc va empatar 2-2 contra el Llagostera, en el camp de l’equip gironí, i continuen segons del grup, ara amb 44 punts, sis menys que el líder Mallorca, i amb set punts més que l’Elx, que és el tercer classificat.