El Vila-real s’imposa 2-1 al Sevilla i s’acosta a zona Champions

• El filial groc es va imposar 2-0 al Sabadell, amb gols de Fran Sol i Carlos Martínez

VilaWeb
Redacció
02.11.2015 - 10:41

El Vila-real va derrotar el Sevilla al Madrigal per 2-1, amb gols de Mario i Bakambu, en un partit on va ser superior als andalusos durant la major part de l’encontre, però en el qual es va complicar el tram final, quan va patir el gol dels visitants i, en algun moment, la por a l’empat es va instal.lar entre els seguidors grocs. Afortunadament, no va ser així i els homes de Marcelino Garcia es van fer amb els tres punts.

Tres punts que tornen a deixar l’equip en plena zona europea i a les portes de la Champions, ja que el Vila-real, amb 20 punts, és el cinquè classificat de Primera, però empatat a punts amb l’Atlètic de Madrid, que és quart i doncs ja en zona Champions. El problema és que el proper partit dels grocs el tenen la propera setmana, ni més ni menys que contra el Barça a Barcelona.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar 2-0 al Sabadell, amb gols de  Fran Sol, al minut 13, i Carlos Martínez, al 78, i a hores d’ara, amb 23 punts, és el segon classificat a només un punt del nou líder, el Reus, que en té 24, i empatat a punts amb el Cornellà, que és tercer.