El Vila-real s’imposa 1-3 al Zènit a Sant Petersbourg

08.03.2019 - 10:56

En clar costrast amb la seua situació a la lliga, on es troba en zona de descens, el Vola-real CF es va imposar clarament, per 1-3, al Zenit de Sant Petersburg, en partit dels vuitens de final de la lliga europea. De fet, molts seguidors grocs es preguntaven si l’equip que havia aconseguit aquesta victòria era el mateix que encaixava les derrotes vergonyoses que ha patit en les últimes setmanes en lliga.

L’entrenador Javi Calleja va donar entrada fins a sis jugadors diferents d’aquells que van perdre contra l’Alavés CF. I el canvi va donar bon resultat. Des del principi el Vila-real es va fer amb el control del camp i finalment, al minut 33, Iborra va rematar de cap després d’una centrada d’Álvaro, i va aconseguir el primer gol dels grocs; però l’alegria va durar poc, ja que dos minuts després  el Zenit aconseguir igualar el matx.

Va caldre esperar la segona part per a consolidar la victòria visitant: després de dos remats grocs, a càrrec de Gerard Moreno i de Chukwueze, que per poc no van entrar a la porteria russa, poc després, al minut 64, un cop de cap novament de Moreno tornava a situar el Vila-real al capdavant del marcador; i a més, al minut 71, Manu Morlanes aconseguia el definitiu 1-3, que dona a l’equip de la Plana fonamentades esperances de passar a quarts de final, si no erra en el partit de tornada al Madrigal.

Llàstima que un equip que mostra un bon joc com aquesta Europa estiga simultàniament en un clar perill de descendir a Segona Divisió en la lliga!