El Vila-real s’imposa 1-0 al València, en el derbi valencià, i recupera la zona Champions

• Un magnífic golàs de l'artanenc Bruno va fer possible la victòria dels homes de Marcelino Garcia

01.01.2016 - 09:24

El Vila-real es va imposar al València al camp del Madrigal, en el derbi valencià de la jornada, gràcies a un magnífic golàs de l’artanenc Bruno que, al minut 63, va llançar una falta comesa sobre Soldado, amb tanta força que la pilota va penetrar imparable en l’interior de la porteria visitant.

Fins eixe moment, el partit havia tingut diferents alternatives, però sempre amb un cert predomini dels grocs sobre els blancs. Aquests, però, en veure’s superats en el marcador, van intensificar les seues escomeses contra la porteria que defensava Areola; malgrat això, el marcador ja no es va moure, i fins i tot els locals van tenir alguna ocasió en els contraatacs d’incrementar el resultat favorable.

Amb aquesta victòria, el Vila-real recupera la zona Champions, ja que es col.loca en el quart lloc de la Lliga, només per darrere del líder Barça i dels dos Madrids. Un molt bon final d’any per a un equip que el 2015 ha demostrat que no és per casualitat que se’l considera des de fa temps un dels grans del futbol estatal.