El Vila-real s’imposa 0-1 al Leganés i se situa a la zona mitjana de la classificació

• Un gol de Bacca al minut 65 els va donar la victòria als grocs en el camp madrileny

17.09.2018 - 10:57

Finalment, el Vila-real va guanyar un partit de Lliga i els tres punts que aquesta victòria comporta, després d’un desastrós inici de la competició. El gol del colombià Bacca, al minut 65, unit a la imperícia de l’equip local, que va fallar un penalti, admetem que just, va permetre als grocs entornar-se’n a la Plana amb el sarró ple.

Amb aquest resultat, ajustat però victoriós al cap i al fi, els homes de Calleja se situen, amb quatre punts, en la tretzena posició, a tres punts de la zona europea i a un només encara de la zona de descens. I ara, a més, a esperar el primer enfrontament de la Champions League.