El Vila-real salva els mobles a Cornellà amb un empat 2-2 a les darreries del partit

• Només el gol del defensa Musacchio al minut 88 va permetre que els grocs se'n dugueren almenys un punt del camp de l'Espanyol

24.01.2016 - 11:39

El Vila-real va empatar al camp de l’Espanyol, però és un empat amb un cert sabor de victòria, i més quan per als locals el resultat és percebut més aviat com una derrota, justament el dia que l’equip havia canviat de president.

El Vila-real va ser superior als locals al llarg del partit, per no va saber transformar en gols aquesta superioritat. Ben al contrari, va ser l’Espanyol qui es va avançar en el marcador, posant en perill així la continuïtat dels grocs en els primers llocs de la taula classificatòria. De tota manera, els homes de Marcelino Garcia van saber reaccionar i, finalment, al minut 24 va arribar el gol groc, obra de Trigueros a passada de Soldado. Però, aconseguit el gol, i quan s’acostava el descans, els vila-realencs van semblar adormir-se, i els locals ho van aprofitar per batre per segona vegada la porteria d’Areola, amb un gol que els donava provisionalment la victòria. I, a més, en el moment psicològic de la darreria del primer temps.

La segona part va ser canviant, amb atacs de l’un i altre equip, uns atacs que igual feien presagiar l’empat com aventuraven una més gran victòria per als locals. Afortunadament per als grocs, com ja hem dit, va ser Musacchio qui va aconseguir superar la porteria espanolista i endur-se així almenys un punt cap a Vila-real, un punt que permetrà als groc continuar en zona Champions, siguen quins siguen els resultats dels seus rivals.