El Vila-real remunta un gol advers, s’imposa a l’Atlètic de Madrid 2-1 i ja és cinquè

• El Vila-real B, en canvi, cau derrotat 2-0 i baixa de la segona a la tercera plaça del seu grup

19.03.2018 - 10:15

El Vila-real, al Madrigal, va saber superar un gol aconseguit per l’Atlètic de Madrid a partir d’un penalti xiulat pel col.legiat andalús Fernández Borbalán , una sanció més que discutible, per dir-ho eufemísticament. I ho va fer en els darrers minuts de partit, primer al 81, quan Enes Ünal, que havia eixit pocs minuts abans, substituint Fornals, va saber aprofitar una passada d’Àlvaro per convertir-la en el gol de l’empat. Però quan aquest empat, que no li anava gens malament a l’equip local, front al segon classificat de la Lliga, semblava ser ja el resultat definitiu, al primer minut d’una pròrroga de tres, novament el jugador turc va saber aprofitar un remat de Bonera i el va transformar en el gol de la victòria.

El Madrigal va embogir, i no era per a menys: el Vila-real aconseguia els tres punts front a tot un Atlètic i, a més, aquest resultat el col.locava com a cinquè classificat, amb dos punts més que el Sevilla, sisè, i quatre del Girona, setè, si bé la distància amb la zona Champions és cada vegada més inassolible, ja que el València, que és el quart classificat, té dotze punts més que els grocs. Com siga, plantar-se en el cinquè lloc a aquestes altures de la temporada és una molt bona notícia per als homes que entrena Javi Calleja, i per a tots els aficionats grocs.

En canvi, en el grup tercer de la Segona B, el filial groc va ensopegar contra el filial del València, contra el qual va perdre per 2-0, i ara, amb 50 punts, baixa fins la tercera posició del seu grup, ja que l’Elx, nou segon, el supera d’un punt.