El Vila-real remunta l’Osca 2-0 i passa a vuitens de Copa

• Els gols de Trigueros i Soldado esborren la vergonya d'haver estat vençuts en el partit d'anada per un Segona B

18.12.2015 - 09:12

El Vila-real va acomplir i la normalitat es va restablir en el camp. I és que no era normal que un equip de Primera que juga a Europa haguera estat vençut en el partit d’anada per un Segona B, l’Osca. Ara, els dos gols del Madrigal van deixar les coses al seu lloc.

Els homes de Marcelino Garcia van eixir aquesta vegada a jugar amb totes les ganes, i el resultat d’aquesta actitud es va veure aviat al camp: els locals es van fer amb el domini del partit, i els únics gols que es van marcar van ser seus, Trigueros al minut 28, i Soldado al 78. Tanmateix, fins que es va aconseguir aquest segon gol, la tranquil.litat no va tornar als aficionats vila-realencs, perquè encara s’anava a la pròrroga, i més quan havia estat justament Soldado qui havia fallat al minut 61 un clar penalti xiulat contra els aragonesos; afortunadament, aquest segon gol el va redimir de l’errada anterior.

Amb aquesta victòria, que suposa un marcador de 4 a 3 en l’eliminatòria global, els grocs passen a vuitens de final de Copa, i es deslliuren durant unes setmanes de les preocupacions d’aquesta competició, per poder tornar a concentrar-se en la Lliga i en la competició europea.