El Vila-real remunta 1-2 a Eibar i es consolida en zona Champions

• El Vila-real B s'imposa al Mestalla i es consolida al capdavant del seu grup

04.04.2016 - 09:37

Bon partit i magnífic resultat el que va assolir el Vila-real al camp de l’Eibar. Malgrat que els bascos se’ls van avançar, al minut 21, els homes de Marcelino Garcia no es van desanimar, tot el contrari, al minut 34 Adrián, a passada de Denis Suárez,  aconseguia el gol de l’empat; i, al 49, només reprendre’s el partit, Soldado es feia amb una pilota rebutjada i aconseguia l’1-2 definitiu. Un partit amb un clar domini groc fins al final, més proper doncs a l’1-3 que no a l’empat.

I, amb els tres punts d’Eibar, el Vila-real en té ja 57, de manera que el quart lloc, de Champions, sembla consolidar-se al seu davant; i és que el seu immediat seguidor, el Celta, en té només 49. I, cada jornada que passa, en queda una menys fins al final i les posicions es van consolidant cada vegada més.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar a València al Mestalla, amb un solitari gol de Fran Sol, aconseguit al minut 7. De manera que el Vila-real B continua líder en solitari del seu grup, amb 64 punts, tres més que el Reus, que és el segon classificat.