‘La tertúlia proscrita’

El Vila-real recupera la cinquena plaça, després de vèncer 1-0 el Getafe

• El porter Asenjo va aturar dos penaltis i va fer bo el gol d'Unai al minut 3

26.02.2018 - 11:51

El Vila-real ha aconseguit recuperar la cinquena plaça en la Lliga, després d’haver-se imposat 1-0 al Getafe, en un partit increïble. El gol dels grocs va ser ben matiner, ja que Ünal el va aconseguir al tercer minut del partit, aprofitant un xut de Bacca. Des de llavors, van ser inútils tant els intents dels homes de Calleja per augmentar el seu avanatge com els dels madrilenys per aconseguir el gol de l’empat.

I llavors qui va entrar en joc va ser l’àrbitre, el col.legiat murcià Sánchez Martínez, que va xiular no un, sinó dos penaltis contra la porteria local; uns penaltis, com passa sempre en aquests casos, molt discutits per uns i molt justificats pels altres. Però, amb el que no comptaven els jugadors del Getafe, que ja se les prometien ben felices, era amb la presència del porter Asenjo, que va saber aturar els dos xuts dels visitants, i mantenir així la victòria temprana del Vila-real. És a dir, tres punts més, que ja en sumen  quaranta-un –dos més que el Sevilla, que ha tornat il sisè lloc– i retornen els grocs a la cinquena plaça, plenament en zona europea, tot i que encara a set punts del València, que és quart, ja en zona Champions.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc va empatar a Alacant zero a zero contra l’Hèrcules i, amb 48 punts, continua segon del seu grup, a nou del Mallorca líder i amb quatre punts més que l’Elx, que és el tercer classificat.