El Vila-real, que li guanyava 4-2 al Barça, va acabant empatant 4-4 en tres minuts

• Dos gols a pilota aturada de Messi i Suárez van arrabassar la victòria als grocs, deixant-los en un empat que sap a poc

03.04.2019 - 09:47

Sembla que al Madrigal podia produir-se el miracle: un Vila-real lluitant per evitar la zona de descens li plantava cara al líder indiscutible de la Lliga i, durant bastants minuts, semblava que el podia guanyar. I això que tot havia començat malament per als locals, quan en 16 minuts els blaugranes li havien fet engolir dos gols. Però els vila-realencs, lluny d’arronsar-se, van començar llavors un magnífic partit, que va desconcertar els visitants i els va fer encaixar, un darrere de l’altre, quatre gols, quatre: Chukwueze al minut 23, Ekambi al 50, Iborra al 62 i Bacca al 80, fent embogir els espectadors a mesura que la distància entre tots dos equips s’anava primer igualant i després augmentava més i més a favor del Vila-real.

Quan va arribat el minut 90, que havia de marcar la fi, almenys teòrica, del partit, els grocs es començaven a creure el fet: el Vila-real li estava guanyant 4-2 al líder. I llavors… llavors, en només tres minuts, i a baló aturat, primer Messi i després Suárez van tornar a desnivellar el marcador, deixant-lo en un empat a quatre que, si bé abans de començar el partit segurament jugadors i entrenador groc haurien signat com a bo, ara, després d’haver tingut la mel del triomf als llavis, els sabia a ben poc.

Amb l’únic punt aconseguit, el Vila-real haurà d’esperar ara a saber si el Celta guanya o no el seu partit a Osca contra l’equip local –i cuer–, per saber si es mantenen o no fora de la zona de descens. I cada vegada queda menys per al final de la Lliga!