El Vila-real no va poder trencar la defensa d’un Betis tancat en banda, i el partit va acabar 0-0

• Tanmateix, i malgrat l'empat, els grocs continuen mantenint el quart lloc de la Lliga, i doncs la zona Champions

18.01.2016 - 11:06

El Betis va arribar al Madrigal amb la idea fixa que més valia aconseguir un punt que perdre’n tres, i es va tancar en banda en la defensa de la seua porteria, per a que els jugadors grocs no pugueren accedir a ella. I ho van aconseguir. Durant 90 minuts de partit, es van limitar a defensar el 0-0, sense ni plantejar-se seriosament la possibilitat d’arribar amb un mínim perill a la porteria local.

Els homes de Marcelino Garcia ho van intentar tot, tant durant la primera part com després del descans. Inútil. Els andalusos no se’n van eixir en cap moment del projecte aprovar: mantenir l’empat a zero. Possiblement, qui més ho va pagar va ser l’esport pròpiament dit, però això no semblava importar-li al Betis. El futbol es així.

De tota manera, aquest empat no ha resultat particularment perjudicial per a un Vila-real que, ni que siga tan sols amb un punt mes que abans, es manté tranquil.lament en el quart lloc de la Lliga, a considerable distància del cinquè classificat, i sense que de moment se li qüestione de debò la seua permanència en zona Champions,. I ja ha passat una jornada més.

Per la seua banda, i pel que fa al filial groc, no va passar de l’empat 1-1 contra l’Olot en el camp de l’equip de la Garrotxa; però, malgrat això, continua encara com a líder del grup tercer de la Segona B, amb 46 punts, un més que el Reus, que es segon.