El Vila-real no passa de l’empat i queda segon de grup en l’Europea League

• Els grocs van empatar a tres gols amb el Victoria Plzen en la ciutat txeca

11.12.2015 - 10:23

El Vila-real ha superat la fase de grups de l’Europea League, però ho ha fet com a segon classificat, i no com a cap de grup, després d’empatar 3-3 a Plzen contra l’equip local, un empat al qual es va afegir la victòria del Rapid de Viena contra el Dinamo de Minsk.

La veritat és que els homes de Marcelino Garcia no van jugar un gran partit, com tampoc no ho van fer per altra banda els locals. En aquesta situació, el domini del camp va anar oscil.lant de l’un a l’altre equip, i el marcador n’és un bon reflex: els locals ja se’ls van avançar al minut 8, i els grocs no van aconseguir l’empat fins el minut 40, amb un gol obra de Bakambu.

A la segona part, semblava que els vila-realencs podrien imposar-se, quan Dos Santos va aconseguir marcar el segon gol al minut 60; però només cinc minuts després, al 65, els txecs aconseguien novament l’empat. I damunt, ja a les acaballes del partit, al minut 89, el Viktoria s’avançava una altra vegada al marcador, i els grocs només van aconseguir l’empat definitiu quan l’àrbitre era ja a punt de xiular el final del partit, al minut 93, amb un gol de Bruno.

Amb aquest resultat, certament el Vila-real passa a la següent fase de la competició europea, però ho fa com a segon de grup, i per tant amb el desavantatge d’haver de trobar-se en el sorteig els equips que millors resultats han aconseguit en aquesta fase.