El Vila-real no passa de l’empat 2-2 contra l’Espanyol al Madrigal

• L'equip groc és el penúltim classificat, a quatre punts ja de la salvació

04.02.2019 - 11:15

Forta ensopegada la del Vila-real al Madrigal contra l’Espanyol. Els grocs no va ser capaços de superar l’empat inicial, en un partit que va acabar 2-2, i l’únic punt aconseguit és clarament insuficient per als interessos del club, que necessitaria urgentment allunyar-se de la zona de descens.

El partit va semblar animar-se per als locals quan, al minut 37, Iborra va aconseguir un primer gol, i encara més quan Cazorla, al minut 65, va aconseguir fer entrar el baló per segona vegada a la porteria visitant, en aquesta ocasió de penalti. Es podia pensar que tot estava dat i beneït però, a partir de llavors, tot es va anar complicant per als grocs: primer, al minut 75, Bonera marcava un gol, sí, però en pròpia porta, en mirar de rebutjar una ofensiva espanyolista; i després, al 80, quan els visitants van aconseguir arribar per primera vegada a la porteria de Sergi Asenjo i van igualar el partit. El marcador ja no es va moure durant la resta de l’enfrontament i l’empat final va ser un trist consol per a un Vila-real que s’havia vist guanyador durant una part important de l’encontre.

Ara, amb només 19 punts de 66 possibles, el Vila-real és el dinovè i penúltim classificat, només per davant de l’Osca, amb 15, i a quatre punts de la zona de salvació. Això un equip que encara aquesta mateixa temporada ha jugat a Europa. Buf!