El Vila-real no passa de l’empat 0-0, al Madrigal, contra la Reial Societat

• El filial groc, en canvi, va vèncer 3-0 l'Olímpic i continua líder del seu grup

25.04.2016 - 09:54

El partit que van jugar els homes de Marcelino Garcia al Madrigal contra la Reial Societat va acabar com havia començat, és a dir, 0-0. Va ser un partit fluix i anodí, en què els grocs no van mostrar un especial interès en el joc, com si la cosa anara amb ells. Afortunadament per als interessos del Vila-real, tampoc els bascos no van fer cap gran partit, i en aquestes circumstàncies de mediocritat, el resultat va ser el previsible.

Per esmentar alguna jugada una mica destacada, diguem que el capità Bruno, a passada de Soldado, va llançar una pilota contra la porteria contrària, al minut 25, que finalment va acabar xocant contra el pal. Pràcticament aquesta va ser una de les poques aportacions de l’equip local, de manera que…

En qualsevol cas, i a l’espera del que puga fer avui el Celta, que juga a casa contra el Granada, hem de dir que l’altre perseguidor del Vila-real, l’Atlhètic de Bilbao, va empatar també, en aquest cas 2-2 contra el Llevant a València, de manera que tots dos equips mantenen la distància de sis punts favorable als grocs, quan ja no queden sinó tres jornades per al final de la Lliga. En qualsevol cas, el Vila-real no es pot permetre més partits com aquest, i menys encara a casa.

Per la seua part, en canvi, el filial groc va guanyar 3-0 el partit que l’enfrontava contra l’Olímpic xativí, amb gols de Rodrigo (minut 13), Carlos Martínez (minut 23) i Fran Sol (minut 76), de manera que, amb 67 punts, continua com a líder del grup tercer de la Segona B, i les seues possibilitats de promoció són més elevades que mai.