La tertúlia proscrita

El Vila-real malbarata l’ocasió de fer-se amb el cinquè lloc

• Els homes de Calleja només aconsegueixen l'empat 1-1 en un partit contra el Depor que anaven guanyant

08.01.2018 - 11:10

El Vila-real va perdre al Madrigal una oportunitat d’or per a posar-se en el cinquè lloc de la classificació de Primera, cosa que hagueren aconseguit si hagueren mantingut la victòria contra el Depor, com havien fet fins el minut 84, quan els gallecs van aconseguir el gol de l’empat, davant d’uns locals que havien abaixat la guàrdia. El gol dels grocs l’havia aconseguit molt abans Unal, al minut 30, amb una jugada en la qual havien participat Fornals i Bacca. I damunt el Vila-real va fallar un penal al seu favor, que li havia atorgat el co.legiat Medié Jiménez.

Amb aquest únic punt obtingut, els grocs continuen sisens, amb 28 punts, seguits per l’Eibar, setè, que té només un punt menys; però perden l’oportunitat de fer-se amb el cinquè lloc de la classificació, que continua ocupant el Sevilla, amb 29, només un punt més que ells, i doncs l’haurien superat si arriben a vèncer.

Per la seua banda, en el grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar per un clar 3-0 a l’Atlètic Balears, amb gols de Dario (minut 10), Mario (46) i Dalmau (62, de penalti), i continua com a segon classificat del seu grup, ara ja a tan sols cinc punts del líder Mallorca, mentre que per darrere, el Cornellà, que és tercer, els segueix a quatre punts.