El Vila-real li guanyava per dos gols al Sevilla, però acaba perdent 2-3

• Un penalti de Víctor Ruiz a les acaballes del partit dóna als andalusos la victòria

27.11.2017 - 10:44

El Vila-real es va complicar la vida, i de quina manera, en el partit que va jugar contra el Sevilla en el camp de l’equip andalús. Tot semblava anar com la seda, els grocs dominaven el partit, i van aconseguir dos gols que semblaven sentenciar-lo, el primer a càrrec de Bakambu, al minut 19, i el segon de Bacca, ja en la segona part, al minut 52. Però llavors…

Llavors el Vila-real va començar a sentir les baixes, va perdre el nord, va desorientar el seu joc, i els looals li van marcar tres gols, tres, en el que restava del partit, els dos primers només en dos minuts, al 56 i 57 respectivament. Aquest resultat almenys encara salvava un punt, però a les acaballes del partit, al minut 78, Víctor Ruiz va cometre un clar penal contra un davanter sevillista, l’àrbitre el va xiular, els andalusos el van convertir en gol… i el Vila-real se’n va tornar a casa amb la cua entre les cames, amb els mateixos 21 punts amb que n’havien eixit.

De tota manera, i dins del mal, encara no ha passat el pitjor. Aquests 21 punts li permeten a l’equip groc mantenir-se com a sisè, i doncs encara en zona europea però, això sí, amb només dos punts més que la Reial Societat, que és el setè classificat i li amenaça la posició.

Per la seua banda, en el grup tercer de Segona B, el filial groc, convertit en el rei dels empats –ja és el cinqué seguit que assoleix com a resultat–, va acabar 0-0 contra el Badalona, en el camp d’aquest equip, i continua segon del seu grup, ara amb 27 punts, a només un punt més que l’Elx, que el segueix doncs de ben a prop, i a uns inabastables 13 punts del Mallorca, que continua com a líder indiscutible.