El Vila-real ho té molt complicat per passar a la següent fase de la Lliga Europea

• Els grocs van perdre a Lió 3-1 contra l'Olympique

16.02.2018 - 11:54

Realment, molt complicat ho tindrà el Vila-real per a passar a la fase següent de la Lliga Europa, després del resultat clarament advers assolit a Lió, on l’equip va ser derrotat per l’Olympique d’aquesta ciutat francesa per un clar 3-1. L’únic gol dels grocs, aconseguit al minut 64 per Fornals, només va tenir lloc quan els francesos ja li havien fet encaixar dos gols previs al porter Asenjo, i damunt aquest encara en va rebre un tercer, al minut 82.

Davant d’aquest resultat, als homes de Javi Calleja només els resta aferrar-se com un clau ardent a l’únic gol aconseguit fora de casa… i confiar que l’ambient del Madrigal els ajude a a aconseguir una remuntada que sembla, a hores d’ara, bastant difícil, per dir-ho d’una manera suau.