El Vila-real goleja el Llevant i és a només dos punts del Madrid

• EEls gols de Baptistao, Samu Castillejo i Adrián van deixar patent la clara superioritat dels grocs sobre l'equip cuer de Primera

29.02.2016 - 11:22

13 partits seguits sense perdre i la quarta posició en la Lliga, a només dos punts de tot un Reial Madrid, diuen molt del Vila-real de la temporada 2015-16. La clara victòria 3-0 contra el Llevant al Madrigal, malgrat l’esforç dut a terme feia pocs dies contra el Nàpols, diu molt a favor dels homes que prepara Marcelino Garcia.

El partit va ser de total predomini groc, com ho van evidenciar els gols aconseguits per Baptistao (minut 12), Samu Castillejo (30) i Adrián (49). El Llevant es va limitar a intentar, amb poca fortuna, aturar el joc dels locals, i intentar que el resultat no fora encara més abultat.

Ara, com hem dit, amb aquesta victòria el Vila-real té ja 52 punts, només dos menys que el Reial Madrid, es consolida com a quart classificat de la Lliga, amb un Celta cinquè molt distant, ni més ni menys que a onze punts dels grocs, i molt ben encarrilat per jugar l’any vinent la Champions.

Pel que fa al grup tercer de la Segona B, el filial groc no va poder passar de l’empat 1-1 contra el Reus, en un partit de màxima rivalitat, ja que l’equip del Baix Camp és el segon classificat del grup, amb 51 punts, mentre que el Vila-real B era i continua sent el líder, amb 54.