El Vila-real es va imposar al Getafe 2-0, amb gols de Suárez i Bakambu

• També el Vila-real B supera 1-0 l'Huracà, i es consolida com a líder del seu grup

11.04.2016 - 10:20

El Vila-real va ser clarament superior en el partit que va jugar al Madrigal contra el Getafe. I la prova, la clara victòria 2-0 contra els madrilenys. El primer gol, obra de Denis Suárez, després d’una bona triangulació, va arribar ja al minut 15. I la superioritat groga es va mantenir al llarg del partit, tant durant la resta de la primera part  com al llarg de la segona, tot i els intents del Getafe per veure d’aconseguir el gol de l’empat.

Però aquesta superioritat groga va continuar, en línies generals, a banda d’algun esglai aïllat que no va suposar major perill per a la porteria d’Asenjo; i va acabar generant el segon gol, obra de Bakambu, que havia eixit al terreny de joc durant la segona meitat, i que el va aconseguir al minut 85. Tres punts més al sac, 60 ja, vuit més que el Celta, que és el cinquè, i la consolidació per tant en la quarta posició de la Lliga, dins de zona Champions, doncs, quan cada vegada queden menys partits per al final de la Lliga.

Per la seua banda, en el grup tercer de la Segona B, el filial groc es va imposar a l’Huracà per 1-0; i, amb 64 punts, continua com a líder destacat del seu grup, amb tres punts d’avantatge sobre el Reus, que és el segon classificat. Les opcions Del Vila-real B de jugar la promoció, doncs, són cada vegada majors.